Insatiable

Carina lever i ständig skräck. Hon är dotter Ciro Fardelle, Högste Befälhavare över Imperial `Verses och i den världen har kvinnan ingen status. När hon får reda på vem hennes far valt till hennes make inser hon att hon måste fly undan ett våldsamt äktenskap.
Genom kontakter med motståndsrörelsen som i sin tur har kontakt med Federationen, flyr Carina med hjälp av en grupp hårdföra soldater från Phantom Corps. Med sig har hon viktig information som kan ändra utgången av det krig mellan Imperial ´Verses och Federationen som hotar.

Daniel Haws är ansvarig för den operativa delen av Phantom Corps. När han får veta att han ska hämta en prinsessa från Imperial `Verses, förväntar han sig en bortskämd och menlös flicka. När det visar sig att Carina är både smart, uthållig och vacker måste han kämpa mot sin attraktion till henne då han vet att hans enkla bakgrund samt hans yrke gör honom till en ovärdig make för en prinsessa.

Under flykten kommer de två närmare varandra och är tvungna att lära sig lita på varandra. Carina är mer snabb att veta vad hon vill. Hon inser att det finns mer under Daniels hårda yta av soldat. Hon är medveten om problemen med att de kommer från olika sociala skikt men inser också att hon aldrig kommer att vara lycklig utan honom.

Det är en bra historia i sci-fi miljö med allt vad det innebär av rymdskepp och underliga utposter på bortglömda planeter. Men då det är en romance är det kärlekshistorien mellan Carina och Daniel som är det viktigaste. Jag tycker att Luren Dane har lyckats hålla intresset uppe genom hela boken. En bra blandning av action och romantik. Jag gillar att Carina växer från en ganska ovetande tjej till en stark och sensuell kvinna som vet vad hon vill ha och tvekar inte att stå (eller slåss) för sina val.
Boken är rubricerad som erotisk men de få sexscener som är med är väldigt snälla så låt inte det stå i vägen för en trevlig söndagsläsning!

Maria,  juli 2010