Painted faces

För alla män som är kvinnor
och alla kvinnor som är män.
För männen som är män och kvinnor som är kvinnor
och för alla de som är lite av allt.

Painted faces är en okonventionell bok om kärlek. Den är vacker magisk, unik och hjärtevarm.
Fred är en kvinna i 25-årsåldern med bestämda åsikter men hon blir ibland förbisedd och har komplex för sin något överviktiga kropp. Fred delar lägenhet med bästa vännen Nora, smal, snygg och ständigt på jakt efter den rätte. Just nu har Nora siktet inställt på Nicholas, deras ursnygge granne. Men Nicholas har andra idéer, han är intresserad av Fred. Men vad Fred och Nora inte vet är att Nicholas är en drag queen. Nora blir sur men Fred blir mer och mer nyfiken på personen Nicholas. “Who would have thought that a drag queen could be my ultimate male fantasy?” som Fred utbrister.

Nicholas är en motsatsernas man. Han har svåra ärr på insidan vilka han döljer bakom charm. Han lider av sin ensamhet men är samtidigt glad, viril, stygg och helt utan ånger. När han inte lyckas få Fred i säng nöjer han sig med att vara hennes vän, då han inser att han behöver en verklig vän. Någon som ser hela honom.

Historien som rullas upp är välskriven och underbart unik. Den är både gripande och lycklig. Den kommer få dig, le, skratta, dåna och få en klump i halsen medan den tvingar dig att tänka utanför lådan vad gäller kön och könskonventioner. Boken innehåller sex, bara en förvarning.

Maria, januari 2013