Fantasy Fix

Reginas vildaste dröm var att bli dominerad av en vampyr.

Jag har läst den första utgåvan, Fantasy Fix, som inte längre finns i tryck. Jag vet att den andra utgåvan, One bite with a stranger, är omskriven av författaren och ingår i serien The Others.

Fantasy Fix är en ytlig historia om en grupp tjejer som istället för att ha en bokklubb har en fantasi-klubb de kallar Fantasy Fix. Klubben handlar om att få leva ut sina vildaste sexuella fantasier. De hjälps åt att hitta rätt man som kan uppfylla varandras önskningar.
När det blir Regina McNiells tur försöker hon komma undan genom att vilja bli dominerad av en vampyr. För vampyrer finns ju inte?! De andra i gruppen tyder inte hennes önskan bokstavligt utan stämmer träff på en av stadens mest notoriska gothklubbar. Reginas vänner klär upp henne till tänderna och när de väl kommer till klubben stannar Regina i baren medan de andra glider ut på dansgolvet. Hon tycker alla på klubben är posörer och är falska tills hon ser Mr Supersnygg sitta vid baren.

Dimitri Vidâme är på klubben av helt andra orsaker än att plocka upp någon villig för natten. Han har blivit utskickad att hålla ordning på nya vampyrer som gärna tar en munsbit för mycket av klubbkidsen. När han ser Regina känner han direkt att hon är hans, bara hans. Han smygläser hennes tankar och ser hennes fantasier om att bli dominerad av en vampyr.

Fantasy Fix är en bok med mycket sex och det överskuggar historien. Det känns som om Christine Warren har fått i uppdrag att skriva ett visst antal ord och vill klämma in så många och långa sexscener som möjligt.
Jag tror boken hade varit hetare om man känt lite mer för karaktärerna. Nu får man bara små glimtar ur Dimitris långa liv, lite mer information om Regina men inte tillräckligt för att verkligen bry sig. Man vill veta mer om vad Dimitri jobbar med, hur länge nya vampyrer är oregerliga och vad det är för organisation Dimitri jobbar för. Det räcker inte med att slänga in några rader här och där för att få djup i en historia. Och även en kort erotisk historia behöver lite mer djup för att beröra och därigenom bli het.

Maria, maj 2010