Drink of me

Even in this total darkness, she had known what he was. Sánge.

Reule var bara sexton år när han föräldrar blev mördade och han var tvungen att bestiga tronen som Prime. Sedan dess har hans liv kretsat kring välfärden för hans folk. Reule är älskad av sitt folk och särskilt av sin flock, de män han valt till sina närmaste rådgivare och vänner. Alla Sánge är både empatiska och telepatiska.
Under en räd uppfattar Reule en djup sorg, en sorg som inte kommer från honom eller från hans flock. När han hittar orsaken till den starka känslan vänds hans världsbild upp och ned.
Mystique har fullständigt tappat minnet. Det enda hon vet är att hon har varit livrädd, svultit och frusit i en evighet. När hon ser den stora krigaren komma mot henne försvinner rädslan och vet hon med säkerhet att hon är trygg.

Författaren har skapat något helt nytt inom paranormal romance som känns väldigt fräscht. Boken innehåller det mesta, dramatik, spänning, passion, att en familj inte behöver ha blodsband och att göra rätt val i obekväma situationer. Både Reule och Mystique är väl beskrivna, de är fullödiga personer av kött och blod. Man får direkt en känsla av den starka attraktion som finns mellan dem. Och när de äntligen kan leva ut sina känslor blir det sexigt, ömsint och allt annat man kan önska mellan två älskande.
Boken är både karaktärs- och actiondriven. Det förekommer både interna och externa stridigheter. Inte alla Sánge som tar emot Mystique med öppna armar. Världen de lever i introduceras när det behövs för historien, det gillar jag. Det kan bli överväldigande när hela världen ska beskrivas på en gång.

När jag började läsa boken kunde jag inte bestämma mig för om Reule var vampyr eller varulv men efter ett tag brydde jag mig inte. Jacquelyn Frank har skapat en helt ny värld befolkad av ädla, heroiska, egocentriska men också onda varelser. Jag kan bara rekommendera dig att läsa den här fartfyllda, hjärtknipande och ganska erotiska boken!

Maria, december 2010