Falling Hard

Falling Hard handlar om familj och vänskap, svek och hämnd, korruption och död. Den snabbfotade handlingen är spännande, fängslande och engagerande.

Hjältinnan Kerrigan Whitaker kämpar med sin familjs kvävande sätt att behandla henne. De har alltid velat skydda henne och deras överbeskyddande curlande har resulterat i att Kerrigan har dåligt självförtroende. Efter en uppslitande och svår skilsmässa har hon jobbat hårt på att lära sig lita både på sig själv och andra igen. Nu är hon en kvinna med råg i ryggen som vågar ta för sig av livet. När hon måste ta tag i en mycket svår situation inom sitt jobb på HR och går på företagets linje, har hon ändå hjärta och hjärna att ifrågasätta beslutet. En svaghet är dock hennes hemliga attraktion till sin brors bästa vän, Travis.

Travis Masterton är en Air National Guard Pararescueman som älskar sitt jobb. Travis är jordnära, lågmäld och en bra lyssnare. Han har en hög moral och att vara attraherad av sin bästa väns syster känns inte okej. Så när Travis inser att Kerrigan är kvinnan för honom måste han både jobba med sig själv och ha tålamod att vänta till Kerrigan kan släppa sina rädslor och öppna sitt hjärta för honom.

En rad mord i Kerrigans närhet med kopplingar till Travis militära liv gör att Kerrigan och Travis behöver lita på varandra för att kunna hitta mördaren innan Kerrigan blir nästa offer.

Falling Hard är skriven av en skicklig författare. Kaylea Cross har många bestsellers under sin hatt och varför ändra ett vinnande recept! Intrigen är medryckande och huvudpersonerna välutvecklade, dynamiska och fulla av energi. Sexscenerna är få och intima utan överdrivet språk. Jag gillade att Kerrigan är både stark och svag, precis så där som verkliga människor är. Eller kanske mer – så trygg i sig själv att hon vågar ta hjälp.
Falling Hard är starten på en ny serie, Crimson Point Protectors, och några sekundära karaktärer dyker helt säkert upp i sina egna böcker. Och inte mig emot!

Maria, juni 2022