Bloodfever

Del två av Monings Fever-serie är minst lika spännande som den första delen. De ondas ledare, The Lord Master, har släppt in mängder av Fae i vår värld. MacKayla har fullt upp för att hålla sig vid liv. Hon är jagad av flygande djävlar och något som ser ut som döden själv förföljer henne. Dessutom försöker hon dra nytta av både Jericho Barrons och Fae-prinsen V’lanes krafter för att klara sig, vilket inte är det lättaste. De är nämligen rivaler om henne och verkar ha något mörkt förflutet gemensamt. Det har också dykt upp en ny spelare på planen, Rowena, en gammal dam som visar sig vara ledaren för en uråldrig sammanslutning av kvinnor som ser Fae, så kallade ”sidhe-seers”.

Boken slutar i en cliff hanger. MacKayla är på väg för att träffa Christian, en snygg skotte som känt hennes syster, då hon råkar på svartmagiboken som alla är ute efter, mitt i Dublins festdistrikt. Hon drabbas av outhärdlig värk och faller hulkande ned i rännstenen. Trots smärtan lyckas hon lyfta huvudet och får se…
En spännande, sexig, actionfylld och även lite otäck historia som jag varmt kan rekommendera! Om Moning ändå bara kunde sluta med sina (omedvetet?) rasistiska kommentarer om folks ursprung så skulle den absolut vara värd högsta betyget.

Elisabeth, juli 2010

Betyg

4

Författare

Karen Marie Moning

Bokserie

Fever