Heart of the Hunter

Under sin pseudonym Tina St John skriver Lara Adrian en spännande, actionfylld historia som utspelar sig på medeltiden.

En naiv högreståndsflicka får ett meddelande om att hon måste rädda sin äldre bror som blivit kidnappad. Hon måste överlämna en mystisk väska vid en viss tidpunkt annars kommer hennes bror att dö.
Ensam med endast en trogen livvakt reser Ariana av Claimont mot Frankrike för att rädda sin bror. På vägen blir livvakten brutalt mördad och Ariana räddas av den gåtfulla Braedon le Chasseur (Jägaren). En man med ett mörkt förflutet märkt av våldsamheter. Men Ariana blir inte rädd för Braedon utan ser honom som ett medel att komma till Frankrike.

Under deras strapatsfyllda resa kommer de varandra närmare och Ariana börjar se mannen bakom den skrämmande mask Braedon sätter upp. Att han har ett fult ärr som täcker halva hans ansikte skrämmer inte henne som det gör andra.  Efter att länge ha retat sig på den naiva, lite högfärdiga sidan hos Ariana börjar Braedon till slut genomskåda henne. Hon har växt upp oälskad och osynlig utan mor och har själv skapat sig en mur att skydda sig bakom.

Den spännande men inte så komplicerade historien utspelas i medeltid. Med paranormala element som shapeshifters, en trasig, magisk kalk samt huvudpersonernas resa mot mognad och förståelse är det en bra bok. Gillar du Lara Adrians sätt att skriva, kanske du redan läst serien om Midnight Breeds? Då kommer du även att gilla den här serien. Heart of the Hunter är första delen i serien Dragon Chalice.

Maria, januari 2014

Boken innehåller en hel del sex.