The little Café in Copenhagen

En fluffig feelgoodbok där det mesta utspelar sig i vackra Köpenhamn. Roliga karaktärer på resa, en kärlekshistoria och vänliga människor. Vad kan gå fel?!

Boken berättar historien om Kate. Hon strävar efter en högre position på den PR-byrå där hon jobbar. Hon blir varse den stenhårda konkurrensen när hennes partner snor en av hennes idéer till en kampanj och får jobbet Kate såg som sitt.
PR-byrån erbjuder Kate ett sista-minuten jobb, en pitch för ett nytt varuhus med danskt tema.

Som ett led i PR-kampanjen ordnar Kate en resa till Köpenhamn för att pressen ska få lära sig vad ”hygge” är. Ett väldigt danskt koncept.
På resan inträffar rätt mycket. Jag tänker inte gå djupare in på vad, det skulle förstöra läsningen. Men det som händer gör att deltagarna börjar se över sina liv för att komma på rätt köl igen. Boken innehåller även många, många heta kyssar och en passionerad sexscen, så var beredd på det.

Jag valde boken för att jag ville ha en riktig feel-goodbok och det fick jag. Med råge. Alla danskar var supervänliga zen-människor. Köpenhamn var väldigt pittoreskt. Men det gick lite överstyr för mig. Det blev för mycket fluff till slut.
Men missförstå mig inte, jag gillade boken. Nu när jag vet vilken typ av böcker författaren skriver kommer jag definitivt läsa fler. De är varma, roliga och gav mig hopp om mänskligheten!

Maria, september 2020

Betyg

4

Författare

Julie Caplin

Bokserie

Romantic Escapes