Lover Awakened

En bok om att våga hitta sin mänsklighet bortom våld och smärta.

Zsadist har hållits som blodslav till en grym härskarinna i flera år. Hon utnyttjade honom för hans skönhet och välbyggda kropp. Hon visade upp honom för andra, både män och kvinnor. När han inte ville ha sex använde hon en salva som gjorde att de kunde utnyttja honom mot hans vilja. När hans bror Phury till sist hittade honom och kunde befria honom var han trasig både fysiskt och psykiskt.

Bella har levt ett skyddat liv hos sin familj. De tillhörde de högre sfärerna bland vampyrerna och Bella har i stort sett alltid fått vad hon velat. När Wrath (numer kung och ledare för the Black Dagger Brotherhood se Dark Lover) vägrade ta hennes blod och till sist försköt henne föll hon från allas grace.
Bella har sedan dess lyckats återskapa en del av sitt liv genom att flytta ifrån familjen och klara sig på egen hand. Redan från först gången hon såg Zsadist kände hon sig dragen till honom trots att han visade att han inte ville ha någon närmare kontakt.

Detta är tredje boken i serien om The Black Dagger Brotherhood och de blir bara bättre. Lover Awakened tog med mig på en känslomässig resa med höga berg och djupa dalar. Zsadist har djupa själsliga ärr som gör att hans enda äkta känsla är smärta. Hans återhämtningsprocess känns verklig med två steg fram och ett tillbaka. Jag berördes av hur han hade utnyttjats som slav och hur han var modig nog att stå emot omgivningens syn på honom och söka efter Bella och sin mänsklighet.

Maria, januari 2010