And Lady Makes Three

En antologi med tre korta noveller som alla handlar om två killar och en tjej. Två av novellerna är bra, den första riktigt bra. Den sista känns som en dålig porrfilm komplett med tjejen i  en pälsbikini.

Prism  av Nikki Soarde
Dax och Clay är lyckliga. De har varit tillsammans sedan universitetstiden och bor numer ihop. Allt känns toppen tills de känner att de behöver tänja lite på sin komfortzon.
Sidney behöver komma bort fån en jobbig skillsmässa så hon reser hem till Toronto igen och den första hon tänker på är sin gamle vän Dax som hon umgicks med när hon läste på universitetet.

Det är en positiv stämning genom hela novellen. Jag gillar karaktärerna, de situationer som uppstår är trovärdiga och sexscenerna är heta. Prism är bäst av novellerna.

Twilight av Anya Bast
Nico och Dai har länge sökt efter den tredje personen som skall göra deras Heliga Triad fullständig och därigenom hålla Det Överväldigande Mörkret på avstånd. Men när Nico och Dai äntligen hittar sin tredje part, Twyla är hon emotionellt skadad av en traumatisk händelse i barndomen och har förlorat sin magi.

Anya Bast är en hejare på att skriva erotisk fantasy. Hon har en känsla för miljöer och personer. Nico och Dai är väl kanske lite styltiga och Twyla lite väl trasig men en väl värd läsning. Som vanligt är sexscenerna superheta.

Pirate’s booty av Ashley Ladd
En prinsessa kidnappas av två pirater och blir strandsatta på en öde planet. Piraterna har ett förhållande och då en av dom blir attraherad av prinsessan blir det problem i paradiset.

Eeuuuwww nääää, inget vidare. Storyn är rörig. Jag tycker personbeskrivningen är tunn och sexet går på räls. Fast det kanske är så att jag tycker novellen inte håller måttet för att de andra två är så bra.

Maria,  januari 2009

Betyg

3

Författare

Antologi