Kiss of the Highlander

“Let’s get something straight, MacKeltar. I am not going home with you. I am not going to bed with you, and I am not wasting one more moment arguing with you.”

”I promise not to mock you when you change your mind, lass.”

Gwen Cassidy är trött på sitt inrutade liv och åker på en spontanresa till Skottland. När hon under en vandring trillar ned i ett djupt hål och landar grensle över en halvnaken, supersexig man förändras hennes liv fundamentalt.

Drustan McKeltar har legat i en magisk koma men väcks nu av att en varm kvinna sitter på honom. När han försöker förklara att han är en druid från 1500-talet tror Gwen att han är sinnesförvirrad men bestämmer sig för att hjälpa honom tillbaka till sitt slott. Eller där hans slott en gång stod.
Genom Drustans magi slungas de tillbaka till hans tidsålder och nästa del av deras relation börjar.

Kiss of the Highlander är en härlig historia. En av Karen Marie Monings styrkor är att hon blandar fakta med fiktion så det känns trovärdigt. Även tidsresor. Jag gillar all information kring livet på 1500-talet och jag gillar att Gwen får vara stark, smart och modig, Drustan högmodig med ett varmt hjärta och en vilja att lära sig se världen på ett annat sätt.

Boken är het och sexig, tro inget annat! Men författaren låter kärleksrelationen stå i centrum. Hur de på var sitt håll letar efter olika saker men hittar svaret hos varandra. Intrigen vindlar och vänder och är så spännande att det är svårt att sluta läsa. Bara ett kapitel till! Ett till…

Kiss of the Highlander är del fyra i KMM:s serie Highlander. De vinner en smula på att läsas i rätt ordning men det är inga som helst problem att läsa ur ordning. Och gör det. Läs den. Nu. Eller lyssna på Phil Gigantes fenomenala inläsning.

Maria, mars 2010

Betyg

5

Författare

Karen Marie Moning

Bokserie

Highlander