Kiss of Heat

Hämnd är en rätt bäst serverad kall och Sherra har väntat i tio år på sin. Under tiden Sherra hölls inspärrad i laboratoriet försökte forskarna göra henne gravid. Hon blev våldtagen upprepade gånger och när våld inte fungerade försökte de med vänlighet. Kane hade alltid känt något extra för Sherra och nu när han blev tvingad att ha sex med henne ville han försöka ge henne en positiv upplevelse. Efteråt lovade Kane att komma och rädda henne från labbet men han kom aldrig.

Nu, 10 år senare, möts Sherra och Kane igen under helt andra omständigheter. Kane arbetar som säkerhetsvakt hos den första fria flocken Breeds där Sherra nu bor. Sherra gör allt för att stå emot Kanes dragningskraft men naturen går emot henne då han är hennes livspartner. Kane har lättare att acceptera sin lott då han alltid varit attraherad av henne.

Som vanligt i Lora Leighs böcker går det upp och ner. I den här är Kane ovanligt retsam och det är väldigt underhållande att följa deras väg. Under tiden får vi en djupare inblick i flockens vardag med extremister som försöker döda dem och politiker som försöker tysta dem.
Lora Leigh har inte riktigt hittat stilen än, det här är fjärde boken i serien men den är bra och väl värd att läsa om!

Maria, maj 2009

Betyg

4

Författare

Lora Leigh

Bokserie

Breeds