When Darkness Comes

Abby Barlow lever ett vanligt liv helt ovetande om alla ovanliga saker som finns runt henne. Idag har inte varit Abbys bästa. Först hade hon sönder en Mingvas, sen mördades hennes arbetsgivare och Abby slängs handlöst in mitt i ett krig mellan ont och gott i en parallell paranormal värld. Och det visar sig att den sexige man som bott i samma hus som Abbys arbetsgivare är en flera hundra år gammal vampyr som blir hennes beskyddare och ledsagare i den nya världen.
Dante har varit bunden till den dödliga kvinna som är det sigill som skyddar jorden mot mörkret. När sigillet nu flyttats till en kvinna han varit attraherad av sedan han först träffat henne blir en intressant twist i hans liv.

When Darkness comes är en väldigt lättläst och fluffig vampyrbok. Det händer massor av saker hela tiden. Abby och Dante blir jagade av demoner, elaka magiker vill offra dem och de ser våldsam död (ett lik beskriv se ut som hackad sushi) men det är inte betungande alls att läsa. Språket är välskrivet och konversationerna är väldigt rappa och roliga.

Maria, januari 2010

Betyg

4

Författare

Alexandra Ivy

Bokserie

Guardians of Eternity