Witch Fire

Boken är rolig, spännande och supersexig

Mira Hoskins har alltid haft en nästan kuslig förmåga att veta vad gästerna vill ha. Hennes stamkunder har flera gånger kommenterat det med beundran. Mira har aldrig tänkt närmare på det, inte heller på hennes ibland nästan sanna drömmar eller då hon tycker sig höra samtal när hon tänker på någon särskild. Efter en svår skilsmässa har hon bestämt sig för att avstå från män, i alla fall i ett år.
Så när Ögongodis nr 1 kommer in på restaurangen får hon samvetskval för sina många och långa stulna ögonkast hon ger honom. Total attraktion på fem minuter, hur är det möjligt?

Jack McAllister har ett brokigt förflutet. När han tackade ja till uppdraget att bevaka Mira var det motvilligt. Han, däremot, är väl bekant med attraktionen mellan eld och luft även om hon inte är det, än. Dessutom är Mira kusin till hans högste chef, Thomas Monahan.
Jack hade inte tänk ta kontakt med Mira utan bara skydda henne på avstånd men när några häxor från det multinationella företaget Duskoff bryter sig in hos Mira och försöker kidnappa henne ser han till att hon kommer i säkerhet. I hans lägenhet.

Anya Basts serie om Elementhäxor är rolig, spännande och supersexig. I den här första boken introduceras vi till en värld där häxor finns och utövar sin konst. Men allt är inte svart/vitt, det finns många gråzoner emellan. Och det är det som höjer boken tycker jag. Vi träffar många bra bipersoner som jag hoppas kommer tillbaka i resten av serien.
Men, som sagt, man får inte ha svagt hjärta i vissa av scenerna mellan Mira och Jack då en del bondage förekommer.

Maria, september 2009

Betyg

4

Författare

Anya Bast

Bokserie

Elemental Witches