Mingel hos Blanche, Harlequin och HarperLove

Kvällens mingel var stimmigt, varmt och trevligt. Jag välkomnades ganska direkt av en representant för eventet, sånt gillar jag. Att man känner sig välkommen direkt. Den ljusa, fräscha lokalen var inredd med strategiskt utplacerade böcker av kvällens författare, ett generöst dricka och snacksbord plus ett ställ med spetsunderkläder. Jag kände igen några bookstagrammare från tidigare events så jag gick dit och sa hej. Kul att liksom tillhöra en gemenskap som har rötter digitalt men förgreningar i det verkliga livet.

Beatrice von Schwerin, Blanche Stories och Anna-Lena Hernvall, HarperCollins

Efter en stund blev vi hälsade välkomna av Beatrice von Schwerin, en av de tre grundarna till Blanche Stories och Anna-Lena Hernvall, Publishing Director på HarperCollins Nordic. De presenterade kvällens digitala tävlingar och det var lite kul att se hur många av deltagarna som snabbt plockade upp sina mobiler och började skapa.

Längst in i lokalen var vi till slut ett helt gäng bloggare som hängde. Det är alltid lika spännande att byta konton och på hemvägen börja skrolla bland de nya kontakternas inlägg.

Det var tre författare som presenterades. Först ut var Katarina Petersmo, aktuell med Nattdopp vilken släpps i juli. Boken beskrevs som het, härlig och somrig. Vi fick också höra ett utdrag ur boken.

Författare nr 2, Tessa Bailey, var av förståeliga skäl inte på plats. Vi fick höra lite ur Det hände en sommar som släpps på svenska i juli.

Nu började värmen och sorlet ta ut sin rätt men jag var nyfiken på om Heléne Holmström också skulle prata så jag frågade henne. Jodå, hon skulle strax upp på scen. Medan jag väntade pratade jag med en ännu en ny spännande bloggbekantskap.
Heléne Holmström pratade om och läste ur sin egen bok Dansar i mörkret . Hon var glad, närvarande och lagom personlig när hon erkände att hon var lite nervös att läsa efter två proffs. Men det gick galant. Oftast. Men det gjorde inget. Personlighet och ett leende övervinner det mesta!

Överlag var det ett trevligt event med bubbel, rosé, öl och tilltugg. Dock var ljudet kasst vilket tyvärr förtar en del av upplevelsen. Bortsett från det blev ju inte kvällen sämre av att en sprudlande Lovisa Wistrand minglade runt i en snygg bokinspirerad tröja!

Maria, maj 2023

Paranormal Romance, en översikt

1 juni 2023

Historisk romance, en översikt

1 juni 2023

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.